NAŠE KOČOVNÁ KUCHYNĚ
Vše začalo zakázkovou výrobou holé „krabice“ u české firmy VEZEKO. Ostatní už bylo na nás: návrh interiéru, rozdělení prostoru na teplou a studenou zónu, kompletní elektroinstalace, osvětlení, rozvod plynu, nerezové stoly, digestoř i dvoudřez s teplou vodou. Vše podle platné legislativy se všemi razítky, protokoly a revizemi.
TECHNICKÉ PARAMETRY KUCHYNĚ
Kuchyně má vlastní elektroinstalaci na 220 V s dostatečným počtem samostatných okruhů pro kuchyňské spotřebiče. Napájena může být z vlastní výkonné třífázové elektrocentrály a může tak zcela fungovat nezávisle na okolí. Je ale potřeba počítat s větším hlukem, což v blízkosti jeviště či hlediště může být nežádoucí.
Preferujeme tedy připojení externí - 400 V / 16 A, případně 32 A. Potřebný příkon se pohybuje mezi 5-6 kW. Kuchyně má hlavní varny na propan-butan, což zásadně snižuje spotřebu elektřiny.
INFORMACE PRO POŘADATELE
1. Pro kuchyň potřebujeme na délku alespoň 7,5 metru. Je potřeba počítat s výklopem prodejního okna a prostorem pro otevírání dveří a ideálně se zázemím a s možností parkování dodávky u přívěsu ze strany přístřešku.
2. Pokud máme stát v ucelené řadě stánků - trucků, musíme najíždět mezi prvními, přívěs potřebuje více manipulačního prostoru. Většinou přijíždíme den předem.
3. S přívěsem nenajedeme přes vysoké obrubníky a nestabilní a rozmočený travnatý povrch.
4. Potřebujeme elektrické připojení 16 A, příkon minimálně 6 kW ihned po příjezdu, bez nočního vypínání. Suroviny přivážíme čerstvé v lednicích a většinou hned zahajujeme přípravu na vaření. Elektrické připojení potřebujeme i po akci, ideálně až do odjezdu. (Pokud je předem dohodnuto „externí“ elektrické připojení, nevezeme na akci s sebou elektrocentrálu, a jsme tak zcela závislí na kvalitním nepřerušovaném el. připojení.)
5. Potřebujeme pitnou vodu na vaření a umývání nádobí a možnost vylití šedé vody z nádrže ideálně v blízkosti kuchyně (Ideální místo je nad kanálem, ale vodu na místo vylití můžeme přenést v přepravkách.)
6. Jsme rodina, jezdíme ve více lidech. Spíme v autě, nebo ve stanu za přívěsem, kde také u vícedenních akcí uvítáme prostor pro zázemí.
7. Na vyžádání zašleme seznam používaných spotřebičů a jejich potřebný elektrický příkon.
2. Pokud máme stát v ucelené řadě stánků - trucků, musíme najíždět mezi prvními, přívěs potřebuje více manipulačního prostoru. Většinou přijíždíme den předem.
3. S přívěsem nenajedeme přes vysoké obrubníky a nestabilní a rozmočený travnatý povrch.
4. Potřebujeme elektrické připojení 16 A, příkon minimálně 6 kW ihned po příjezdu, bez nočního vypínání. Suroviny přivážíme čerstvé v lednicích a většinou hned zahajujeme přípravu na vaření. Elektrické připojení potřebujeme i po akci, ideálně až do odjezdu. (Pokud je předem dohodnuto „externí“ elektrické připojení, nevezeme na akci s sebou elektrocentrálu, a jsme tak zcela závislí na kvalitním nepřerušovaném el. připojení.)
5. Potřebujeme pitnou vodu na vaření a umývání nádobí a možnost vylití šedé vody z nádrže ideálně v blízkosti kuchyně (Ideální místo je nad kanálem, ale vodu na místo vylití můžeme přenést v přepravkách.)
6. Jsme rodina, jezdíme ve více lidech. Spíme v autě, nebo ve stanu za přívěsem, kde také u vícedenních akcí uvítáme prostor pro zázemí.
7. Na vyžádání zašleme seznam používaných spotřebičů a jejich potřebný elektrický příkon.
KONTAKTUJTE NÁS,
máte-li jakékoliv technické připomínky či dotazy.